SET 952 MYKONOS

Cilesi ASTRON – AIGAION  100% pambuk penie  perkal bore i bardhe (double bleached). Airjet  loom , soft silicon finish

952 MYKONOS me palosje dhe bordure blu to dyfishte, Set cargafesh

  • Set 3 cope tresherekshe
  • Set 4 cope superdopjo

Kellef jorgani me bordure to dyfishte dhe kopsa to veshur:

  • Kellef jorgani trecerekesh
  • Kellef jorgani super dopjo

Kellef jasteku me dy palosje dhe bordur to dyfishte:

  • 52x72cm
  • 62x82cm