Egjeu mbrojtes dysheku dhe mbrojtes jastiku

L700.00L4000.00

Mbrojtese dysheku Egjeu cilesia me e mire .

Ka nje shtres te holle filtri pambuke.

 • 100 X 200
 • 120 X 200
 • 160 X 200
 • 180 X 200
 • 200 x 200
 • 50 x 70
 • 50 x 80
Clear

Description

Mbrojtesja e dyshekut Egjeu vjen ne keto permasa :

 

 • 100 x 200 + 25 cm
 • 120 x 200 + 25 cm
 • 160 x 200 +25  cm
 • 180 x 200 + 30 cm

Mbrojtes Jastiku :

 • 50 x 70
 • 50 x 80

Additional information

permasat

100 X 200, 120 X 200, 160 X 200, 180 X 200, 200 x 200, 50 x 70, 50 x 80