Komplet Bebesh set 9 pjese

L13000.00

Komplet per krevatin e bebeve ne 9 pjese .

Materiali 100% pambuk .

Me dizenjo te ndryshme .

  • set 9
Clear

Description

Komplet bebesh Egjeu
Seti permban 9 pjes :

  •  Jorgani
  •  Zarf Jorgani
  •  Tre Ansore krevati
  •  Dy Carcaf
  •  Kellef
  •  Perde per krevatin e bebes
    Perdja Luan funksion dekorativ por dhe mbrojtes nga insektet

Additional information

set 9 pjese

set 9, pjes