Showing all 12 results

SET 952 MYKONOS

Cilesi ASTRON – AIGAION  100% pambuk penie  perkal bore i bardhe (double bleached). Airjet  loom , soft silicon finish

952 MYKONOS me palosje dhe bordure blu to dyfishte, Set cargafesh

 • Set 3 cope tresherekshe
 • Set 4 cope superdopjo

Kellef jorgani me bordure to dyfishte dhe kopsa to veshur:

 • Kellef jorgani trecerekesh
 • Kellef jorgani super dopjo

Kellef jasteku me dy palosje dhe bordur to dyfishte:

 • 52x72cm
 • 62x82cm

SET GOLD

Gold: cilesi ASTRON- AIGAION  100% Pambuk penie perkal endur ne vegje AIRJET  bore i bardhe (double bleached) nga pelhurat tradicionale me te preferuara, sinonim i cilesise dhe rezistences se larte.

Çarcaf me qepje me palosje 4cm:

 • 165x265cm
 • 240x265cm

Kellef  jasteku i thjeshte e palosje:

 • 52x72cm

Kellef  jasteku oxford x 3cm me qepje to thjeshte:

 • 52×72+5 x3cm

Kellef jorgani me palosje 30 cm ose me zinxhir:

 • 165x240cm
 • 225x240cm

Kellef  jorgani me bordure dhe kopsa:

 • 165x245cm
 • 225x245cm

SET PLATINUM 902-903 240TC

Platinum: 902- 903  cilesi pambuku saten  100% Pambuk saten perkal penie ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Set carcafesh 2 copesh .+ 2 kellefe jasteku :

 • 2/240x270cm
 • 2/52x72cm

Set kellef jorgani 3 copesh. +2 kellefe jasteku

 • 1 /230x250cm
 • 2/52×72+5x3on