Showing all 7 results

SET CARCAF OLYMPIA 100% PAMBUK

Cilesia OLYMPIA 100% Pambuk (e bardhe dhe  ekru )

Çarcaf me qepje te thjeshte dhe palosje 4cm:

 • 165×265
 • 240×265

Kellef jasteku i thjeshte me palosje:

 • 52×72
 • 62×82

Kellef jorgani me palosje 30 cm ose zinxhir:

 • 165×245
 • 225×245

SET DIAMOND DELUXE 240TC

Diamond: cilesi pambuku saten me vija jaquard me vija Deluxe 100% Pambuk saten penie  perkal ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Jastek me palosje 6cm:

 • 52x72cm
 • 62x82x3cm

Jastek me qepje dopio dhe fitil:

 • 80x80cm

Kellef jorgani deluxe me qepje dopio dhe fitil:

 • 165x245cm
 • 225x245cm
 • 265x245cm

SET GOLD

Gold: cilesi ASTRON- AIGAION  100% Pambuk penie perkal endur ne vegje AIRJET  bore i bardhe (double bleached) nga pelhurat tradicionale me te preferuara, sinonim i cilesise dhe rezistences se larte.

Çarcaf me qepje me palosje 4cm:

 • 165x265cm
 • 240x265cm

Kellef  jasteku i thjeshte e palosje:

 • 52x72cm

Kellef  jasteku oxford x 3cm me qepje to thjeshte:

 • 52×72+5 x3cm

Kellef jorgani me palosje 30 cm ose me zinxhir:

 • 165x240cm
 • 225x240cm

Kellef  jorgani me bordure dhe kopsa:

 • 165x245cm
 • 225x245cm

SET PLATINUM 240TC 4MM

Platinum: cilesi pambuku saten me vija jaquard 4 mm, 100% Pambuk saten perkal penie ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Çarcaf me qepje te thjeshte dhe palosje 11,5cm:

 • 175x290cm
 • 245x290cm
 • 265x290cm
 • 285x290cm

Jastek me palosje 11,5cm:

 • 52x72cm
 • 52x78x3cm
 • 62x82x3cm

Kellef jorgani me zinxhir:

 • 165x245cm
 • 225x245cm