Showing all 23 results

Centro Dekorative

L1000.00

Centro dekorative ideale per festat e fundvitit

Beheni me te bukur ambjentin e shtepis suaj me babagjyshin e vitit te ri.

Materiali Namask

Centro Dekorative

L1000.00

Centro Dekorative ideale per te zbukuruar ambjentin e shtepis suaj diten e Krishlindje dhe naten e Vitit te Ri.

Materiali Damask

Centro Dekorative

L1000.00

Centro Dekorative ideale per te zbukuruar ambjentin e shtepis suaj diten e Krishlindje dhe naten e Vitit te Ri.

Materiali Damask

Mbules Tavolin Dekiorative

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e qendisur e gjitha ne menyr artizanale.

Materiali Lino.

Mbules Tavolin Dekorative

L12000.00

Mbules tavoline dekorative ideale per festat e fundvitit .

E pershtatshme per tavolina te medha .

Mbulesa eshte me 12 piceta .

Material Poliester.

Mbules Tavolin Dekortive

Mbules Dekorative per festat e fundvitit jepni ngjyre e festave tavolines suaj.

Mbulesa eshte e dizenjuar me lulen e krishlindjes.

Mbules Tavoline Dekorative

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e gjendisur e gjitha ne menyr artizanale .

Materiali Lino.

Mbules tavoline dekorative

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e qendisur e gjitha ne menyr artizanale.

Materiali Lino.

Mbules tavoline dekorative

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e qendisur e gjitha ne menyr artizanale.

Materiali Lino.

MBULES TAVOLINE DEKORATIVE

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e qendisur e gjitha ne menyr artizanale.

Materiali Lino.

MBULES TAVOLINE DEKORATIVE

Mbules tavoline dekorative per festat e Krishlindjev dhe te fund vitit.

Mbulesa ka nje dizenjo te vecant dhe shume te bukur e qendisur e gjitha ne menyr artizanale.

Materiali Lino.