Showing all 8 results

600 JORGAN ME PUPLA

L20000.00L30000.00

Ky jorgan eshte i perbere  nga  80 % pupel gushe  dhe  20 % pupel krahu.

Materiali :

Veshja pambuk Perkal 100 %  cilesia me e mire e pambukut.

Mund te lehet ne koshte shtepije por vetem nese dispononi makin tharese.

JORGAN 601

L10000.00L17000.00

Veshja Saten Perkal  100%

Pjesa ansore e jorganit eshte me fileto .

Materiali MikroInes  3 D ,antialergjik dhe antibakterial  .