Showing all 17 results

JASTEK 600A

600 A me 80% pupla -20% pende me mbulese 100% pambuk perkal penie te padepertueshm (cmimi perfshin edhe kellefin kapitone te jastekut)

 • 70×50 cm

JASTEK 601

601 mbushur me microfiber 850 gr me mbuloje  100% pambuk perkal penie

 • 50×70 cm
 • 50×80 cm
 • 60×80 cm

JASTEK 603

603 anatomik dy vendesh me mbushje fiberball dhe mbuloje 100% pambuk

 • 70×50 cm

JASTEK 606

606 mbushur me poliester silikoni me mbuloje 100% pambuku (amballazhuar 2 cope vakum)

 • 70×50 cm

SET 952 MYKONOS

Cilesi ASTRON – AIGAION  100% pambuk penie  perkal bore i bardhe (double bleached). Airjet  loom , soft silicon finish

952 MYKONOS me palosje dhe bordure blu to dyfishte, Set cargafesh

 • Set 3 cope tresherekshe
 • Set 4 cope superdopjo

Kellef jorgani me bordure to dyfishte dhe kopsa to veshur:

 • Kellef jorgani trecerekesh
 • Kellef jorgani super dopjo

Kellef jasteku me dy palosje dhe bordur to dyfishte:

 • 52x72cm
 • 62x82cm

SET CARCAF OLYMPIA 100% PAMBUK

Cilesia OLYMPIA 100% Pambuk (e bardhe dhe  ekru )

Çarcaf me qepje te thjeshte dhe palosje 4cm:

 • 165×265
 • 240×265

Kellef jasteku i thjeshte me palosje:

 • 52×72
 • 62×82

Kellef jorgani me palosje 30 cm ose zinxhir:

 • 165×245
 • 225×245

SET DIAMOND DELUXE 240TC

Diamond: cilesi pambuku saten me vija jaquard me vija Deluxe 100% Pambuk saten penie  perkal ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Jastek me palosje 6cm:

 • 52x72cm
 • 62x82x3cm

Jastek me qepje dopio dhe fitil:

 • 80x80cm

Kellef jorgani deluxe me qepje dopio dhe fitil:

 • 165x245cm
 • 225x245cm
 • 265x245cm

SET GOLD

Gold: cilesi ASTRON- AIGAION  100% Pambuk penie perkal endur ne vegje AIRJET  bore i bardhe (double bleached) nga pelhurat tradicionale me te preferuara, sinonim i cilesise dhe rezistences se larte.

Çarcaf me qepje me palosje 4cm:

 • 165x265cm
 • 240x265cm

Kellef  jasteku i thjeshte e palosje:

 • 52x72cm

Kellef  jasteku oxford x 3cm me qepje to thjeshte:

 • 52×72+5 x3cm

Kellef jorgani me palosje 30 cm ose me zinxhir:

 • 165x240cm
 • 225x240cm

Kellef  jorgani me bordure dhe kopsa:

 • 165x245cm
 • 225x245cm

SET PLATINUM 240TC 4MM

Platinum: cilesi pambuku saten me vija jaquard 4 mm, 100% Pambuk saten perkal penie ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Çarcaf me qepje te thjeshte dhe palosje 11,5cm:

 • 175x290cm
 • 245x290cm
 • 265x290cm
 • 285x290cm

Jastek me palosje 11,5cm:

 • 52x72cm
 • 52x78x3cm
 • 62x82x3cm

Kellef jorgani me zinxhir:

 • 165x245cm
 • 225x245cm

SET PLATINUM 902-903 240TC

Platinum: 902- 903  cilesi pambuku saten  100% Pambuk saten perkal penie ne 240 TC  i endur ne vegje ARIET me cilesi te larte , fibra te gjata pambuku sanforize dhe mercerized , i bardhe. Ndjesi luksi, butesie, ideal per permasa te medha.

Set carcafesh 2 copesh .+ 2 kellefe jasteku :

 • 2/240x270cm
 • 2/52x72cm

Set kellef jorgani 3 copesh. +2 kellefe jasteku

 • 1 /230x250cm
 • 2/52×72+5x3on

SET SILVER 144TC

SILVER : cilesise KONTI 50% pambuk -50% poliester  144T  Standard medium  hotel quality  cipe te bute silikoni me tkurrje me pak  se 3 %

Carcaf me qepje to thjeshte dhe palosje 6cm:

 • 160x270cm
 • 180x270cm
 • 240x270cm
 • 260x270cm

Kellef  jasteku thjeshte me palosje:

 • 52x72cm

Kellef  jorgani me zinxhir:

 • 165x245cm
 • 230x250cm

SET SILVER 160TC

Silver: Cilesi FLORET i perzier  160TC  penie zbardhje  e dyfishte, fill penie, rezistence te shtuar   dhe butesi.

Çarcaf me qepje to thjeshte dhe palosje 5cm:

 • 160x270cm
 • 240x270cm

Kellef  jasteku thjeshte me palosje:

 • 50x72cm
 • 62x82cm

Kellef jorgani me zinxhir:

 • 165x245cm
 • 230x250cm