Showing all 2 results

Jastek PILLOW (Pupel)

 

Ky jastek gjendet ne tre versione :

Me mbushje  100 % pupel

Veshja  pambuk Perkal

Ne versioni  80 % pupel gushe dhe  20 % pupel krahu .

Veshja dhe ketu eshte e njejte  pambuk Perkal

Dhe ne versioni  50 % gushe  dhe 50 % pulek krahu.

Mund te lahet letesishte ne lavatrice ne kushtet shtepije por eshte e nevojshme patjeter qe te kemi makin tharese.

 

Jasteke Egjeu (pa vakum)

 

Mbushja: Fibra mikroines ose ndryshe fibra bimore

Copa: 100% Pambuk Perkal me veti antialergjike, ju siguron të përjetoni butësinë optimale gjate kohes qe flini.