Showing all 17 results

Flowers

Carcafet “Flowers” jane te bute ne prekje nga materiali 100% pambuk qe kane ne perberje; antialergjik per lekuren tuaj duke krijuar nje ambjent higjenik larg bakterieve.

Flowers

Carcafet “Flowers” jane te bute ne prekje nga materiali 100% pambuk qe kane ne perberje; antialergjik per lekuren tuaj duke krijuar nje ambjent higjenik larg bakterieve.

Flowers

  • Carcafet “Flowers” jane te bute ne prekje nga materiali 100% pambuk qe kane ne perberje; antialergjik per lekuren tuaj duke krijuar nje ambjent higjenik larg bakterieve.
  • Jorgani vjen me mbushje Fiber Ball e presuar dhe antialergjike, ndersa copa eshte ne materialin 100% Pambuk, eshte e lehte, e ngrohte dhe teper praktike.

 

 

Komplet Flowers 2

Një nga linjat më të shitura të çarçafëve, përbërë nga materiali 100% Pambuk.

Vjen në një larmishmëri dizenjosh ku mund të zgjidhni tuajën.

Komplet Flowers 2

Një nga linjat më të shitura të çarçafëve, përbërë nga materiali 100% Pambuk.

Vjen në një larmishmëri dizenjosh ku mund të zgjidhni tuajën.

Komplet Flowers 2

Një nga linjat më të shitura të çarçafëve, përbërë nga materiali 100% Pambuk.

Vjen në një larmishmëri dizenjosh ku mund të zgjidhni tuajën.

Komplet Flowers 2

Një nga linjat më të shitura të çarçafëve, përbërë nga materiali 100% Pambuk.

Vjen në një larmishmëri dizenjosh ku mund të zgjidhni tuajën.

Kompleti Coral

Linja e Coral-it ofron një butësi fantastike, për nje gjumë sa më të rehatshëm. E gjithë kjo falë materialit Pambuk Saten.

Ky produkt është i disponueshëm në set kuverte si dhe në komplet çarçafi dhe komplet zarfi.

Linja e Coral-it ka një dizajn të veçantë, me qëndisje të alternuara dhe ngjyra të qeta.

Romantic

Kjo linje vjen tek ju dhe ne komplet Carcaf dopjo dhe ne kuver per krevatin tuaj.

Materiali Saten per nje freski qe vetem sateni ta fal .

Mund te lahen letesishte ne lavatrice keshillohet ne nje temperatur deri ne 40 ° C

Nuk rrudhosen gjate larjes.

Nje kombinim shume i bukur ngjyrash e gjejm vetem ne kete linje .

Per ti dhene nje pamje madheshtore ambjentit tuaj te gjumit.

Carcafi dhe Kuverta vijne ne ngjyren gri me lule te bardha dhe te kuqe.

Ndersa Carcafi i poshtem vjen njengjyrsh.