Showing all 21 results

A180 Mbulesë Krevati

L3500.00L5000.00

Mbulesa e krevati në një stil të veçantë dhe të këndshëm, praktike në përdorim, dhe me një shumëllojshmëri modelesh!

A180 Mbulesë Krevati

L5000.00L5500.00

Mbulesa e krevati në një stil të veçantë dhe të këndshëm, praktike në përdorim, dhe me një shumëllojshmëri modelesh!

A180 Mbulesë Krevati

L3500.00L5000.00

Mbulesa e krevati në një stil të veçantë dhe të këndshëm, praktike në përdorim, dhe me një shumëllojshmëri modelesh!

A180 Mbulesë Krevati

L3500.00L5000.00

Mbulesa e krevati në një stil të veçantë dhe të këndshëm, praktike në përdorim, dhe me një shumëllojshmëri modelesh!

A180 Mbulesë Krevati

L3500.00L5000.00

Mbulesa e krevati në një stil të veçantë dhe të këndshëm, praktike në përdorim, dhe me një shumëllojshmëri modelesh!

K102 Mbulesë Krevati

L3500.00L5500.00

Jepini vetes komoditetin për të cilin keni nevojë! Mbulesa krevati me ngjyra të ndryshme, nga nuancat e lehta deri te ngjyrat më të mbyllura .

Romantic

Mbulese Krevati

Mbulesa e krevatit “Romantik” eshte ne materialin 100% pambuk Saten Reaktiv, me cilesi te larte fibrash pambuk. Fale struktures se tij te lehte, ultra te bute ajo e mban komoditetin e gjumit në një nivel të lartë.