Showing all 10 results

600 JORGAN ME PUPLA

L20000.00L30000.00

Ky jorgan eshte i perbere  nga  80 % pupel gushe  dhe  20 % pupel krahu.

Materiali :

Veshja pambuk Perkal 100 %  cilesia me e mire e pambukut.

Mund te lehet ne koshte shtepije por vetem nese dispononi makin tharese.

JORGAN 601

L10000.00L17000.00

Veshja Saten Perkal  100%

Pjesa ansore e jorganit eshte me fileto .

Materiali MikroInes  3 D ,antialergjik dhe antibakterial  .

 

 

Sale!

Jorgan Garden 2

L8000.00 L6000.00

Veshja eshte e perbere nga pambuk Saten

Mbushja Fiber Ball

Mund te hidhet nga te dyja anet pasi ka dy dizenjo te ndryshme.

Kjo lloj dizenjo eshe dhe ne carcaf .

Sale!

Jorgan Garden 2

L6000.00L8000.00

Nje dizanj plot stil dhe ngjyra pranverore per te mundesuar nje gjume te qete dhe  te rehatshem.

Materialit i jorganit eshte  100% PAMBUK dhe thurje Sateni qe te jep ngrohetsi ne dimer dhe i fresket ne pranver .

Per ti dhen nje pamje unike dhomes suaj te gjumit.

 

 

Sale!

Jorgan Garden 2

L8000.00 L6000.00

Veshja eshte e perbere nga pambuk Saten

Mbushja Fiber Ball

Mund te hidhet nga te dyja anet pasi ka dy dizenjo te ndryshme.

Kjo lloj dizenjo eshe dhe ne carcaf .

Sale!

Jorgan Garden 2

L6000.00L8000.00

Nje dizanj plot stil dhe ngjyra pranverore per te mundesuar nje gjume te qete dhe  te rehatshem.

Materialit i jorganit eshte  100% PAMBUK dhe thurje Sateni qe te jep ngrohetsi ne dimer dhe i fresket ne pranver .

Per ti dhen nje pamje unike dhomes suaj te gjumit.

Sale!

Jorgan Garden 2

L8000.00 L6000.00

Veshja eshte e perbere nga pambuk Saten

Mbushja Fiber Ball

Mund te hidhet nga te dyja anet pasi ka dy dizenjo te ndryshme.

Kjo lloj dizenjo eshe dhe ne carcaf .

Sale!

Jorgan MYKONOS

L6000.00L8500.00

Astron AIGAION 100% pambuk perkal penie me bordure (vate e pjekur)

Mbushja Fiber Ball

Linje nje njengjyreshe .

Jorgan Seasons

L9000.00L12000.00

Jorgani Seasone eshte nje der jorganet me te shitur dhe me te preferuar pikerisht per faktin qe mund te perdoret gjate gjithe sezoneve .

Veshja e tij eshte e perbere nga pambuk sateni

ndersa mbushja eshte mikoines ( mbushje bimore ) antialergjike ,atibakteriale.

Lahet letesisht ne lavatrice