Showing all 11 results

3D Jastek

Jastik 3D nje nder jastiket me te mire .

Veshja Saten

Mbushje 3dimensionale 3D ne imitim te puples.

Qepja me dy ndarje paralele

Lejon qe materiali i brendshem te hapet njetrajtesisht .

Eshte i pershtacem per persoan qe duan te flen ulet dhe me butesi maksimale .

 

JASTEK 601

Veshja eshte  pambuk Perkal

Mbushja MikroInes :

  • Bimore
  • Antialergjike
  • Antibakteriale

JASTEK Anatomik

Jastiku Anatomik i cili eshte me nje qepje ne mes per persona te cilet duan nje jastek te larte.

Veshja esht ne pambuk Perkal

Mbushja Fiber Ball e presuar.

Eshte e rekomandushme per persona te cilen kan probleme me shtyllen kurrizore dhe me spondiliatroza.

Jastike mersatarisht i fort.

Mund te lahet ne kushtet e shtepis ne temperatur  30 – 40 ° C

Jastek Lux

Veshja e jastikut Lux pambuk

Mbushja perzierje fibrash te ndryshme .

Lidhje silikon qe nuk lejon qe te prishet pas larjes.

Jastek Memory

Mbushja e ketij jasteku eshte me mas memory ne varesi te temperatures se trupit mer dhe formen.

Specifikohet si jastek i fort .

I dizajnuar që të sigurojë gjumë të rehatshëm gjatë gjithë natës.

Mundeson nje gjume te qete dhe te fresket gjate gjithe nates.

Sugjerohet per persona me spuliatroz.

Out Of Stock

Jastek Memory

Mbushja e ketij jasteku eshte me mas memory ne varesi te temperatures se trupit mer dhe formen.

Specifikohet si jastek i fort .

I dizajnuar që të sigurojë gjumë të rehatshëm gjatë gjithë natës.

I nivelizuar nga njëra anë më e ngritur dhe në anën tjetër më e ulet.

Mundeson nje gjume te qete dhe te fresket gjate gjithe nates.

Sugjerohet per persona me spuliatroz.

Jastek PILLOW (Pupel)

 

Ky jastek gjendet ne tre versione :

Me mbushje  100 % pupel

Veshja  pambuk Perkal

Ne versioni  80 % pupel gushe dhe  20 % pupel krahu .

Veshja dhe ketu eshte e njejte  pambuk Perkal

Dhe ne versioni  50 % gushe  dhe 50 % pulek krahu.

Mund te lahet letesishte ne lavatrice ne kushtet shtepije por eshte e nevojshme patjeter qe te kemi makin tharese.

 

SET 952 MYKONOS test

Cilesi ASTRON – AIGAION  100% pambuk penie  perkal bore i bardhe (double bleached). Airjet  loom , soft silicon finish

952 MYKONOS me palosje dhe bordure blu to dyfishte, Set cargafesh

  • Set 3 cope tresherekshe
  • Set 4 cope superdopjo

Kellef jorgani me bordure to dyfishte dhe kopsa to veshur:

  • Kellef jorgani trecerekesh
  • Kellef jorgani super dopjo

Kellef jasteku me dy palosje dhe bordur to dyfishte:

  • 52x72cm
  • 62x82cm