Showing 1–24 of 68 results

Corale

L18000.00L25000.00

Linja e Corales vjen ne set kuvert per krevatin dhe ne komplet carcafesh.

Materiali Saten  dhe pambuk Perkal nje butesi qe ta fal vetem sateni per nje gjume me te rehatshem .

Me nje dizanj te vecant i gjithi me qendisje e alternuar shume bukura me ngjyrat e qeta qe ka ky set.

ELEKTRA 1142

L16000.00

Materiali Saten  dhe pambuk Perkal nje butesi qe ta fal vetem sateni per nje gjume me te rehatshem .

Me nje dizanj te vecant i gjithi me qendisje e alternuar shume bukura midis ngjyres se bardh dhe lejlas.

Kllefet jan me tegela te stilt  Oksfor

Ne dhomen tuaj te gjumit do dukej nje mrekulli .

EMBLEME

L18000.00L25000.00

Linja e EMBLEME eshte nje nder linjat me te bukura pasi mund ta gjeni ne versione te ndryshme si : Kuvert , set carcafesh dhe ne zarf .

Materiali Saten  dhe pambuk Percal nje butesi qe ta fal vetem sateni per nje gjume me te rehatshem .

Me nje dizanj te vecant i gjithi me qendisje e alternuar shume bukura me ngjyrat gri dhe qendisjen qe eshte e gjitha punim dore. 

 

Sale!

Fl002

L12000.00 L7000.00

Komplet carcafesh fanellate ne tek dhe ne dopjo per personat qe ende e duan fanellaten .

Ne nje cilesi te lare e cila as nuk leshon push dhe as nuk behet me kokrriza.

Flawers 2

L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

Flawers 2

L4500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

Flawers 2

L4500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

Flawers 2

L4500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L5000.00

 

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L5000.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Perbere nga material 100 % pambuk

Pelhure e bute ne prekje per lekuren tuaj

Ju mundeson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive

Dizajn modern me flutura dhe lule te vogla.

Sugjerohen te lahen ne temperature 40° C

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Perbere nga material 100 % pambuk

Pelhure e bute ne prekje per lekuren tuaj

Ju mundeson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive

Dizajn modern me lule te medha kombinuar me ngjyrat roze e embel dhe bojqelli  ne te gjithe siperfaqen e tyre

Sugjerohen te lahen ne temperature 40° C

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk

Pelhure e bute ne prekje per lekuren tua

I’u mundeson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive

Dizajn modern me ngjyra vintage

Sugjerohen te lahen ne temperature 40° C

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk

Dizajn me ngjyrat e tokes qe mund ti kombinoni me cdo ambient

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh

FLOWERS 2

L3500.00L5000.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Per te ndjere stinenen e veres ne cdo kohe kemi kompletin e carcafeve qe na e ofron kete mundesi me kete dizenjo unike .

FLOWERS 2

L3500.00L5000.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L5000.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.

FLOWERS 2

L3500.00L6500.00

Përbërë Nga Materiali 100% Pambuk,

Kjo linje vjen tek ju ne disa lloje dizenjosh te ndryshme .

Zarfi dhe carcafi i siperm vjen me dizanje ndersa carcafi i poshte eshte nje ngjyrsh.