Showing all 6 results

Batanije e Holle 800B

Materiali: 100% Pambuk.

Shume e bute ne prekje dhe teper e ngrohte. Antialergjik dhe antibakteriale duke ofruar nje ambjent gjumi te shendetshem dhe te sigurte.

Batanije e Holle 807B

Materiali: 100% Pambuk.

Shume e bute ne prekje dhe teper e ngrohte. Antialergjik dhe antibakteriale duke ofruar nje ambjent gjumi te shendetshem dhe te sigurte.

Batanije e Holle 511A

Materiali: 100% Pambuk.

Shume e bute ne prekje dhe teper e ngrohte. Antialergjik dhe antibakteriale duke ofruar nje ambjent gjumi te shendetshem dhe te sigurte.