Showing the single result

JASTEK Anatomik

Jastiku Anatomik i cili eshte me nje qepje ne mes per persona te cilet duan nje jastek te larte.

Veshja esht ne pambuk Perkal

Mbushja Fiber Ball e presuar.

Eshte e rekomandushme per persona te cilen kan probleme me shtyllen kurrizore dhe me spondiliatroza.

Jastike mersatarisht i fort.

Mund te lahet ne kushtet e shtepis ne temperatur  30 – 40 ° C