Showing all 2 results

Jasteku Anatomik

Copa: 100% Pambuk Perkal

Mbushja: Fiber Ball (e presuar)

Eshte e rekomandushme per persona te cilen kane probleme me shtyllen kurrizore dhe spondiliatroze. Jastike eshte mersatarisht i forte; me nje qepje ne mes per persona te cilet duan nje jastek te larte.